7.5.2007

Suunnittelupöytä

Tulevia Team Syperin projekteja:

Dragon Fight X

Sypermaailman tasapainoa uhkaa epäjärjestys. Kaikki Sypermaailman sankarit kohtaavat, kun Shitkommando tappaa Andyn, kiinalaisen pakolaisen: "I'm no refugee! Shut up! *BANG!*. Sitten Qing Long tyyppi (Hung, lol) jatkaa kostoaan ja saa tietää, että Shitkommandon anti-pakolaisjärjestö on koko hänen sukunsa tapattamisen takana. Tämän Hung saa tietää, kun yrittää pelastaa Andyn, veljensä, Shitkommandon kynsistä, mutta turhaan.

Pahuuden noustessa, Freedom Ninja aistii vaaran ja käy taistoon, mutta there is unseen forces around: Hung, The Lone Wolf JA Nörtti, joka haluaa olla sankari ja pelastaa maailman -> SYPER Warrior...

Syperwarrior ja Freedom Ninja liittoutuvat ja käyvät yhdessä pahuutta vastaan. Hung tappelee tiensä Anti-pakolaisjärjestön huippujen perään ja lopulta törmää eriskummalliseen parivaljakkoon: Freedom Ninja & Syperwarrior.

Mitä tästä kaikesta seuraa ja mikä on Anti-pakolaisjärjestön kohtalo? Saako Hung kostettua perheensä kohtalon? Onnistuuko Freedom Ninja palauttamaan oikeuden maan päälle, TULEEKO NÖRTISTÄ SANKARI? JA Kuka on Mystinen Juoppo, joka hallitsee The Drunken 8 Elbows -tyylin salat??

Kaikkiin näihin kysymyksiin saat vastauksen yhdessä elokuvassa, kun annetaan valta valita kaikki tai ei mitään... DRAGON FIGHT X.

Aikaparoni
Tarina hyväntekijästä, joka on jahdannut Pimeyden Ruhtinasta eri aikakausien halki vuosisatojen ajan. Hyvän ja pahan lopullinen taistelu kulminoituu paikalliseen puistoon, jossa ovat sattumalta paikalla taitava karate-mestari sekä pelätyt Tsing Tsongin veljekset.
Vaan onko maailma valmis kahden ääripään voimien mittelöön?

The Revenge of The White Ninja
Kyläänsä puolustanut, ja sieltä käsin toiminut Valkoinen ninja palaa pitkän harjoittelujakson jälkeen kotiinsa, ja huomaa kauhukseen kylänsä poltettaneen. Tästä hirmuteosta voi olla vastuussa vain yksi taho,
ja Valkoinen ninja janoaa kostoa.
Tälle projektille on jo käsikirjoitus, ja se kuvataan todennäköisesti näistä projekteista ensimmäisenä.

Rautasirkka
"Li on nuori ja vastuuton poika, joka tulee huonoista oloista. Koulukiusaamiset, pienet kahakat ja rötöstelyt kuuluvat jokapäiväisiin toimiin. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun pieni kahakka naapurijengin kanssa paisuukin tappeluksi. Li kavereineen pahoinpitelee jengin sairaalakuntoon...jatkuu myöhemmin..."

La Shitkommando
La Shitkommando elää maailmassa, josta tavalliset ihmiset vain uneksivat. Hän kuuluu huippusalaiseen Ranskan armeijan soluun, jonka
tehtävänä on vähin äänin kukistaa maan järjestäytyneen rikollisen alamaailman toiminta.
Shitkommandon ryhmä saa vuosien raskaan työn jälkeen osaksi sattumalta selvitettyä alamaailman suurimpiin tekijöihin kuuluvan huumeparonin olinpaikan, ja erävoitto alamaailman vastaisessa taistelussa häämöttää jo.
Tällä hetkellä suunnitteluvaiheessa oleva projekti.

The Path of Sword
Kaukaiseen menneisyyteen sijoittuva vaativan vaikea ja mystinen idea samuraista, joka päättää koulutuksensa mestarinsa opetuksessa, antaen salaisen, kyseenalaiseksi asettamattoman taitonsa palvella hyviä tarkoituksia.

Ninja & Adversary Compilation
Huumoriluontoinen opetusfilmi stereotyyppisten ninjojen ja pahojen vartijoiden taitojen, taktiikoiden ja strategioiden alkeista.

Le Bodyguard
Le Bodyguard on La Shitkommando-leffaan perustuva tarina, jossa kerrotaan Shitkommandon hyvän ystävän tarina. Päähenkilö saa tarpeekseen rikollisten metsästämisestä, ja siirtyy freelance-henkivartijaksi. Homma ei kuitenkaan suju niinkuin alun perin suunniteltu, ja ennen kuin hän huomaakaan, on hän pelottavan lähellä entisiä tehtäviään...