28.9.2007

Team Syper herää kesähorroksesta

Noniin! Kuukauteen ei oo kuulunu Team Syperistä mitään, vaikka aihetta oiskin ollut. Nyt tulee päivitystä vähän niinku ois ollu viikon ummetusta, ja sit... joo.

Lähdetään liikkeelle pitkään vireillä olleesta Aikaparoni-projektista. Pitkän mietinnän jälkeen olemme päättäneet jakaa projektin kahteen osaan. Ensimmäinen osa on jo valmis, ja julkaistaan lähiaikoina. Iloksemme voin nyt ilmottaa, että Aikaparonin Behind The Scenes-pätkä on jo nyt YouTuben kirjastossamme.
Itse pätkä julkaistaan luonnollisesti myöhemmin. :)

Toinen uutinen on pienoisdokumentti James, joka on tyylilajiltaan piristävää vaihtelua Team Syperin tavanomaiseen tuotantolinjaan. Käykää katsomassa, ja kommentoikaa foorumillemme.

Tuttuun ja turvalliseen Team Syper-tyyliin meidät palauttaa pikkupätkä nimeltään Scavenger. Tämä on Syperin hierarkiassa tasoa Random Fight 1.5, eli rentouttava ja lyhyt tappelupätkä.

Viimeisimpänä, mutta ei tasonsa vuoksi, on uusinta Syperiä: Qing Long. Tämä pätkä on sekä uusinta uutta, että eräs parhaista kuvaamistamme pätkistä. Ironista, että se(kin) syntyi erittäin tiukan aikataulun puitteissa. Lopputuloksesta ei kuitenkaan tätä huomaa mistään, joten katseluelämys on erittäin nautinnollinen.

Kaikki nämä pätkät löytyvät tuttuun tapaan Tuotokset-sivulta. Käykää myös laittamassa foorumille palautetta ihan mistä vaan.